sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Parcarea cu plată din Târgu Jiu îi va costa pe șoferi mai puțin de 2 lei pe oră

După ce consilierii locali ai municipiului Târgu Jiu au aprobat Sistemul de plată a taxei de parcare prin SMS , Marcel Romanescu, edilul orașului, a vorbit despre felul în care se vor încheia contractele cu firmele ce doresc să se implice.

„Recunosc faptul că nu i-am înțeles pe cei care tot își doreau o amânare. Asta am și solicitat în ședința de consiliu: Să trecem al prima fază, iar ulterior, așa cum le-am promis consilierilor locali, neavând exclusivitate pentru o singură societate, orice altă societate ce vrea să vină și să poată introduce sistem de parcare prin SMS poate să se adreseze Primăriei Târgu Jiu. Din momentul de față putem încheia contractul cu societatea care a venit cu solicitare de a putea pune în operă hotărârea de consiliu local”, a spus Primarul orașului Târgu Jiu, la radiotargujiu.ro. 

Marcel Romanescu a garantat că șoferii din municipiu nu vor fi nevoiți să plătească mai multe de 2 lei pe oră, dacă vor apela la plata prin SMS.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Societatea nu încasează din valoarea taxelor pe care le-am impus noi. Ea primește un procent de 12% sau 15%, peste valoarea tarifulu. Noi am impus 1,5 lei pe oră. Motivația este determinată de faptul că avem în continare taxare de 2 lei pe oră prin acele bonuri. Această parcare de SMS de 1,5 + cominion, indiferent cum am face calcului, este sub 2 lei”, a mai declarat edilul.

Politica