vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova – Informare de presă măsuri coronavirus

La inițiativa Primarului Municipiului Craiova, Mihail Genoiu, au fost convocați astăzi directorii tuturor instituțiilor subordonate Primăriei Craiova (Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, Spitalul Municipal Filantropia, Spitalul de Neuropsihiatrie, Serviciului Public Management Spitale, Cabinete Medicale şi Creşe din municipiul Craiova, SC Salubritate SRL, RAADPFL, SC Piețe și Târguri SRL, Compania de Apă Oltenia, Direcția de Taxe și Impozite, Evidența Populației, RAT SRL, SC Termo Craiova SRL, Direcția de Asistență Socială, Poliția Locală, Opera Română, Filarmonica Oltenia, Teatrul Colibri, Casa de Cultură Traian Demetrescu, Ansamblul Folcloric Maria Tănase, Sala Polivalentă, Centrul Multifuncțional Craiova, Water Parc, Căminul pentru Persoane Vârstnice, Sport Club Municipal Craiova) în vederea asigurării faptului că toate măsurile de igienă sunt respectate în aceste instituții.

În perioada următoare, toate instituțiile vor fi verificate pentru a vedea dacă respectă măsurile igienico-sanitare specifice fiecărei instituții în parte și dacă dețin toate substanțele necesare în acest sens.

Personalul medical aflat în instituțiile de învățământ va face zilnic, în fiecare dimineață, un triaj atât al cadrelor didactice cât și al preșcolarilor și elevilor, în vederea depistării simptomelor bolilor de sezon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Direcția economico-financiară din cadrul Primăriei Craiova va transmite, în perioada imediat următoare, tuturor instituțiilor mai sus menționate modalitățile de decontare a eventualelor cheltuieli necesare produselor igienico-sanitare pe care trebuie să le achiziționeze suplimentar.

Primăria Craiova face toate diligențele necesare pentru ca activitățile din instituțiile subordonate și mai ales cele care sunt în contact direct cu publicul să se desfășoare în cele mai bune condiții, fără un risc suplimentar pentru populație. Facem apel la locuitorii municipiului Craiova, precum și la cei care tranzitează orașul, să respecte toate regulile transmise de autorități.

Serviciul Imagine

Primăria Craiova

Politica