vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Imagine bombă: Rotaru ar fi dat bani unui fan înainte de meciul cu CFR Cluj!

Patronul formației oltene, pozat în timp ce pare că strecoară bani în buzunarul unui suporter

Imediat după meciul cu CFR Cluj, pierdut de olteni cu 2-0 pe Oblemenco, o imagine a făcut înconjurul internetului. În poză era patronul celor de la CSU Craiova, însoțit de Emil Pieleanu, oficial al clubului. Între ei pare să fi fost cunoscutul Charlie, care a aderat la proiectul lui Rotaru din 2013, de când acesta a început. Din poză ar rezulta că finanțatorul echipei i-ar strecura bani în buzunar fanului. De altfel, probabil pentru a-i discredita pe Rotaru și Charlie, și cel care a lansat imaginea în spațiul virtual susține acest lucru: „Nu „băieți” că voi nu sunteți VÂNDUȚI. În imagine este patronul csu Mihai Rotaru și unul dintre liderii peluzei nord. Se pot observa în mâna cu trabucul banii, iar cu cealaltă mână patronul echipei îi bagă bani în buzunar liderului de galerie”. Prosport susține că poza ar fi fost făcută sâmbătă, în clubul craiovean Acsa, în preziua meciului cu CFR Cluj.
Cert e că înainte că poza-șoc să facă înconjurul internetului, Peluza Nord Craiova a dat un nou comunicat în care se dezice de Charlie, pe motiv că acesta ar fi încercat să influențeze o nouă brigadă a galeriei.
„Așa cum i-am promis lui Irinel, de fiecare dată când încearcă să se implice în viața Peluzei Nord, mai dăm un share la comunicatul ăsta ca să fie cunoscut și de puștii care vin de puțin timp la stadion și nu îi știu adevăratul caracter. Este foarte important ca fiecare om care intră vreodată pe porțile de la Nord să îl cunoască pentru că greșelile trecutului nu trebuie repetate!”, se arată într-un comunicat postat de gruparea Sezione. Apoi, fanii de la Nord se justifică: „Recent, Irinel a încercat să perturbe înființarea unei noi brigăzi la Peluza Nord profitând de naivitatea și ingnoranța de care dau dovadă unii tineri din acel grup. Îi asigurăm atât pe ei cât și pe alții care lasă ignoranța să le domine viața ca data viitoare o să și reușească”.

Politica