sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipele Distributie Oltenia continua remedierea deficientelor in alimentarea cu energie electrica

Distributie Oltenia informeaza: echipele operatorului depun in continuare un efort sustinut pentru remedierea tuturor deficientelor in alimentarea cu energie electrica din judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea

Incepand cu data de 23 februarie, ora 18:00, judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea au intrat sub incidenta codului galben, iar zona montana a judetelor Arges, Gorj, Mehedinti si Valcea sub incidenta codului rosu de vant puternic.

Inca de la inceputul atentionarii meteo, operatorul de distributie a monitorizat starea retelelor electrice afectate direct de evolutia nefavorabila a vremii si a intervenit prompt in teren.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe fondul conditiilor meteo nefavorabile, astazi, 24 februarie, la ora 20:00, au fost inregistrate deficiente electrice in urmatoarele localitati:

Arges: 134 deranjamente individuale si 743 de locuri de consum din localitatile Bogati, Recea, Arefu, Calinesti, Valea Rea;

Dolj: 126 deranjamente individuale;

Gorj: 90 deranjamente individuale;

Olt: 95 deranjamente individuale;

Teleorman: 110 deranjamente individuale si 80 de locuri de consum din localitatea Tatarastii de Sus;

Valcea: 78 deranjamente individuale si 120 de locuri de consum din localitatea Perisani.

La nivelul judetelor afectate, aproape70 de echipe operative ale Distributie Oltenia si ale prestatorilor externi se afla in teren in vederea remedierii tuturor deficientelor in alimentarea cu energie electrica.

Este important de mentionat ca reprezentantii Distributie Oltenia raman in contact permanent cu autoritatile publice locale si judetene pentru coordonarea interventiei in teren.

Reamintim faptul ca semnalarea tuturor defectiunilor in reteaua de distributie a energiei electrice din aria de operativitate Distributie Oltenia se poate face apeland numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:

  • 0800 500 000 –  numar de telefon gratuit in orice retea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007,  0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal in reteaua nationala.

Distributie Oltenia

Politica