sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcenii își vor putea arăta dragostea în centrul Râmnicului

Primăria Râmnicului pregăteşte zona centrală pentru a marca sărbătorile dedicate dragostei din lunile februarie şi martie. În centrul orașului, vâlcenii vor putea să asculte cântece de dragoste și își vor putea marca dragostea cu un lacăt.

„A început decorarea ansamblului celor două inimi de flori amplasat în partea dinspre parc a Scuarului Mircea cel Bătrân, în imediata apropiere a instalaţiei unde îndrăgostiţii îşi pot pecetlui simbolic, cu lacăte, sentimentele care îi unesc. De asemenea, registrul muzical al sistemului de sonorizare din zona centrală a fost schimbat începând din această săptămână, predominante fiind cântecele de dragoste”, se arată pe site-ul primăriei Râmnicu Vâlcea.

Noua ediție a Târgului de Mărțișor va avea loc în patru zone, începând chiar cu Scoarul Mircea cel Bătrân, acolo unde va fi „centrul dragostei” pentru vâlceni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Tot în Scuarul Mircea cel Bătrân, ca şi în alte trei zone din Ostroveni şi Nord, începând din 21 februarie şi până în 8 martie, se va desfăşura o nouă ediţie a Târgului de Mărţişor”, au mai transmis reprezentanții primăriei.

Politica