sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Apa caldă cu lămâie, trucul vedetelor pentru a se menţine tinere şi frumoase

Cunoscute în lumea showbiz-ului românesc de foarte multă vreme, Loredana Groza, Anastasia Lazariuc și Romanița Iovan obișnuiesc să recurgă des la mici trucuri când vine vorba de modul în care își mențin o apariție tânără. Fie că e vorba de cele de înfrumusețare, de care orice femeie celebră pare să dispună mai mereu, acestea au o apariție demnă de invidiat.

În cazul Loredanei, a Anastasiei Lazariuc, dar și pentru Romanița Iovan, apa caldă cu lămâie a venit întotdeauna în ajutor. Această soluție miraculoasă trebuie consumată dimineața, pe stomacul gol, imediat după trezire, potrivit playtech.ro

Mai mult, de fiecare dată când au fost întrebate care e secretul pentru a arăta atât de bine, acestea au adus în discuție și apa caldă cu lămâie. Băutura poate să ajute și la relaxarea mușchilor pe timpul durerilor menstruale. Mai mult, consumată cu regularitate, reduce riscul de constipație sau pe cel de blocaje intestinale. Va îmbunătăți cu mult digestia și va ajuta în lupta contra kilogramelor nedorite.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Creatoarea de modă Romanița Iovan se bucură și la 55 de ani de un trup adolescentin, ca tras prin inel. Obișnuiește să consume apă cu lămâie, un alcalinizant natural pentru organism. În cazul acesteia, rețeta e după propriul său gust, fiind puțin deviată de la cea originală.

“De când mă ştiu, nu fumez şi nu pierd nopţile. Mănânc mai mult salate, peşte şi fructe. În plus, fac mişcare în fiecare zi! Şi mai e ceva, beau în fiecare dimineaţă un pahar de apă cu frunze de busuioc, pus de seara cu un ban de argint”, a dezvăluit Romaniţa Iovan, potrivit click.ro.

Și Loredana Groza, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit într-un interviu matinal că: „Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă caldă. Am mâncat un iaurt și am pus în el niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios”.

La rândul ei, Anastasia Lazariuc, de 66 de ani, a avut mereu o prezență foarte elegantă și s-a bucurat de atenția publicului și când a venit vorba de sfaturile vitale de întinerire la care apelează, susținând că a fost întotdeauna atentă cu excesele, dar și că este o persoană foarte matinală.

spot_img
spot_img

Politica