duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Marcel Romanescu anunță investiții masive în reabilitarea Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu”

Școala Gimnazială ”Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu va intra în reabilitare. Clădirea va beneficia de investiții în valaore de aproximativ 7 milioane de lei, din fonduri europene. Pe lângă reabilitarea totală a unității de învățământ, primarul municipiului spune că va fi vorba și despre construirea unei săli de sport și a unui amfiteatru.

„Încă un proiect important, de peste 7 milioane de lei, din fonduri europene, intra în linie dreaptă. Este vorba de reabilitarea Școlii Gimnaziale ”Constantin Săvoiu”. Tocmai am fost anunțat că proiectul depus de noi este propus pentru a fi evaluat tehnic și financiar ca etapă în procesul de contractare. În acest caz, pe lângă reabilitarea totală a unității de învățământ, vorbim și de construirea unei săli de sport și a unui amfiteatru, cu fonduri europene”, a declarat Marcel Romanescu.

Edilul a ținut să reamintească faptul că această unitate a beneficiat, la sfârșitul anului trecut, și de terenuri de sport sintetice, investiție în valoare de aproximativ 70.000 lei, mobilier nou și de fonduri pentru dotarea laboratorului de Informatică.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica