vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un pompier face senzație în atletism!

Angajat la ISU București Ilfov, timp de doi ani Răzvan Roman s-a luptat să stingă incendiile, iar acum este cel mai bun din România la decatlon.

Legitimat în prezent la CS Dinamo București, atletul este dublu medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice. Răzvan Roman își amintește cu plăcere de perioada în care era chemat de urgență la intervenții.

„Eu am început atletismul și apoi m-am angajat la ISU București Ilfov, la Pompieri. O perioadă am lucrat acolo, am alternat intervențiile cu antrenamentele. A fost o perioadă interesantă, trebuia să profit de fiecare timp de odihnă, dar am învățat multe. Sportul te învață să te obișnuiești cu stresul, cu situațiile în care trebuie să reacționezi. Eram cel mai folosit la intervenții, că știau băieții că făceam sport și profitau, a fost foarte frumos. Acum sunt sportiv la Dinamo și îmi dedic tot timpul acestui sport minunat. Anul acesta mi-aș dori să mă apropii cât mai mult de recordul național la heptatlon și îmi doresc să fac un personal best la decatlon” – Răzvan Roman, campion național la decatlon.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica