sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătaie pe fondul de vânătoare. Trei persoane, la spital

7 persoane s-au bătut pe un fond de vânătoare aflat în comuna Vela, judeţul Dolj. De o parte, au fost trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 49 şi 58 ani, între care un paznic de vânătoare, iar de cealaltă parte au fost patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 28 ani. În timpul conflictului a dispărut o armă de vânătoare.

„Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în extravilanul comunei Vela a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au identificat persoanele implicate în conflict şi au demarat cercetările.
Astfel, poliţiştii au stabilit că altercaţia ar fi avut loc între 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 49 şi 58 de ani, care s-ar fi aflat în patrulare pe un fond de vânătoare şi un alt grup de 4 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, toţi din comuna Vela.
În timpul altercaţiei ar fi fost provocate avarii şi autoturismului folosit de cei 3 bărbaţi, iar unuia dintre aceştia, paznic de vânătoare, i-ar fi fost sustrasă arma de serviciu, care se afla în autoturism, fără muniţie”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Cei trei bărbaţi au fost duşi la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii au reuşit să recupereze arma de vânătoare de la unul dintre cei 4 tineri. Acesta a spus că ar fi luat-o din maşină pentru a nu fi folosită în timpul conflictului.

Policlinica Buna Vestire Craiova


Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Politica