vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Telenovela Edi Iordănescu s-a încheiat! „Un titlu cu Craiova înseamnă că ți-ai asigurat iubirea pentru eternitate”

Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș a avut cuvinte de laudă la adresa oltenilor, dar a declinat oferta lui Mihai Rotaru

Patronul CSU Craiova a căutat soluții pentru a-l aduce pe Edi Iordănescu în locul lui Pițurcă, în Bănie. S-a înțeles cu antrenorul medieșenilor, dar nu a reușit să depășească un obstacol: clauza de reziliere fixată de clubul ardelean. A căutat soluții, în loc de 200.000 de euro, cât e clauza, a oferit 50.000 de euro și jucători. Medieșenii nu au cedat, așa că mutarea nu s-a mai perfectat.

Lumină a făcut chiar principalul subiect, Edi Iordănescu, care a postat pe facebook:

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cred că e momentul să clarific niște lucruri:1. Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan și de Mediaș. Sunt dator moral băieților să duc la capăt munca și lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut în noi și ne-au susținut joc de joc, sunt dator conducerii care de când am venit mi-a dat putere de decizie totalăși necondiționată la nivelul echipei. În concluzie, merg mai departe pe drumul pe care sunt.2. Craiova nu mai este de mult doar o echipă. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor român cred căși-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova, iar eu nu fac excepție!! Cred că la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal îl reprezintă publicul și iubirea lui extremă pt echipăși culori. Am fost în mai multe momente ca și adversar al Craiovei și am trăit un sentiment unic. Nici nu îmi pot imagina ce ar însemna să reprezint culorile Craiovei… Un titlu cu Craiova înseamnă căți-ai asigurat iubire pt eternitate. Poate într-o zi…
3. Între mine
și patronul M Rotaru există o relație deja lungă de amiciție și deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat și cu o dragoste imensăși necondiționată pentru echipă. Vreau să-i mulțumesc pt interesul profesional arătat de-a lungul timpului și să-i urez baftă, mai puțin pe 31 ianuarie!!”

Practic, Edi Iordănescu a lăsat ușa unor viitoare negocieri crăpată. Cum contractul acestuia cu Mediaș expiră în vară, este plauzibil ca Rotaru să-l lase pe Corneliu Papură să pregătească echipa până la finalul sezonului, iar pentru noua stagiune să reîncerce să-l convingă pe Iordănescu jr. să-i preia echipa.

Politica