joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Isidor Răducea, candidat independent la Consiliul Local Craiova

Isidor Răducea, fost consilier judeţean PNL, a anunţat că a luat decizia să candideze ca independent pentru un post de consilier local în cadrul Consiliului Local al municipiului Craiova.

„Cine sunt? Sunt Isidor Răducea și am 43 de ani. Sunt tatăl lui Darius (8 ani) și soțul Mihaelei. Sunt antreprenor în domeniul panificației. În ultimii ani, ca simplu cetățean, m-am implicat în acțiuni de ecologizare și de donare de sânge. Craiovei îi datorez formarea mea profesională (licențiat în Științe Politice și absolvent de master în Științe Administrative la Universitatea din Craiova)”, a transmis Isidor Răducea.

El şi-a motivat decizia: „Candidez pentru că doresc să mă implic și este mult mai eficient să o fac dinăuntru decât din afară. Sunt mai hotărât ca oricând să mă lupt cu un sistem de care ne-am săturat și pe care trebuie să-l atacăm frontal dacă vrem să trăim demn în acest oraș. Craiova este orașul în care m-am născut, am crescut și am învățat. Craiova este orașul în care vreau să trăiesc. Craiova este casa mea”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica