vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Brazii de Crăciun, ridicaţi de angajaţii de la Salubritate

Societatea de salubritate din Craiova a anunţat că, în weekend, va colecta brazii de Crăciun de pe platformele de gunoi din oraş.

„SC Salubritate Craiova SRL, în calitate de operator autorizat de colectare și transport a deșeurilor în Craiova, organizează în perioada 11.01.2020-12.01.2020, o acțiune de colectare a brazilor de Crăciun de la platformele gospodărești din municipiu. Acţiunea se va desfăşura numai pentru transportul brazilor și, prin urmare, adresăm rugămintea cetățenilor care locuiesc la bloc să depoziteze arborii uscați doar până la data sus-menționată în zonele destinate colectării deșeurilor”, se arată într-un comunicat de presă al societăţii de salubritate.

Craiovenii care locuiesc la case vor putea solicita ridicarea gratuită a brazilor din fața imobilului în care locuiesc telefonând la dispeceratul SC Salubritate la numărul 0251/422.733 (apelabil non stop).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit reprezentanţilor Salubrităţii, toată masa lemnoasă colectată va fi predată, în vederea reciclării, către o firmă autorizată.

Politica