vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Clinica de Cardiologie va avea centrală termică în această lună

Clinica de Cardiologie Intervenţională şi Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova va avea, până la finele anului, centrală termică pentru încălzire şi producerea apei calde, după cum au precizat reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Dolj.

În ultima şedinţă a CJ Dolj a fost aprobată documentaţia tehnică pentru acest proiect, iar consilierul judeţean Cosmin Călin (PNL) a reclamat durata mare de timp pentru realizarea obiectivului: „Văd că de-abia acum suntem la stadiul de SF, nu înţeleg de ce lucrează aşa greu. Ştiu că am aprobat aceşti bani mai demult. Cam când se va face?”.

Reprezentanţii CJ Dolj eu explicat că autorizaţia de construire a fost emisă pe 19 noiembrie, pe 29 noiembrie a fost predat proiectul tehnic, iar executantul are 90 de zile la dispoziţie pentru realizarea lucrării. Cu toate acestea, executantul a promis că la sfârşitul acestei luni Clinica de Cardiologie va dispune de centrală termică, au mai susţinut cei de la CJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Valoarea totală a investiţiei este de 877.791,01 lei.

Clinica de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova a fost inaugurată în aprilie 2018.

Politica