joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

820.000 de români au votat deja

Până la această oră au votat peste 800.000 de oameni, mai exact 831.874, scrie hotnews.ro.

Peste 600 de mii de români din întreaga țară au trecut pe la urne în primele două ore de la deschiderea secțiilor de votare. La ora 9.00, prezența la vot: 3,47%. Prezența la vot la ora 8 dimineața era de 1,59% – mai precis au votat în prima oră 296.000 de români.

Președintele Klaus Iohannis, care candidează pentru al doilea mandat la Cotroceni, a votat la Liceul „Jean Monnet” din București și i-a îndemnat pe români să iasă la vot, spunând că este ziua în care românii pot decide ce viitor va avea România.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Astăzi este o zi extrem de importantă pentru România, dar, recunosc, și pentru mine, personal. Am votat pentru România normală. Îmi doresc un viitor foarte bun pentru România si sper să primesc astăzi confirmarea că foarte mulți români își doresc același luru. Astăzi, ziua votului, este ziua în care românii decid ce viitor va avea România în următorul an. Ziua votului este ziua cea mai importantă pentru românii care vor să participe la procesul democratic”, a spus Iohannis, care i-a îndemnat pe români să meargă la vot.

Și Viorica Dăncilă a votat, duminică dimineață, în București, venind împreună cu soțul său și cu fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu. ”Am votat pentru o Românie a bunăstării, sigură și demnă”, a spus fostul premier.

 

Politica