duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinți: O femeie de succes și-a dat demisia din CL Severin

O femeie cu mari competențe profesionale și-a dat demisia din funcția de consilier local PMP al Consiliului Local al municipiului Drobeta Turnu Severin. În cauză este vorba de Gabriela Dobrotă, un așa-zis „manager de criză” care a redresat cu succes o serie de societăți comerciale de renume aflate în situații dificile. Demisia a fost invocată din motive personale fără alte amănunte în plus. Consilierii municipali din Severin, întruniți în ședința lunară, au luat act de demisia Gabrielei Dobrotă, din cadrul forului local. Dobrotă și-a câștigat mandatul de consilier pe listele PMP Mehedinți, în 2016, atunci când a intrat în bătălia electorală, pentru postul de primar al municipiului.

„Doamna Dobrotă și-a depus demisia în cadrul consiliului local, iar noi am luat act de această decizie. Acum partidul, din care dumneaei face parte, trebuie să vină cu o altă propunere”, a declarat primarul din Severin, Marius Screciu.

„O să facem o analiză în cadrul partidului și, în ședința următoare, o să facem propunerea pentru înlocuirea doamnei Dobrotă”, a spus președintele PMP Mehedinți, Răzvan Roșca.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gabriela Dobrotă este omul care a pus pe roate fabrica de anvelope gigant „Eurotire”, fostă „Rotras”, din Drobeta Turnu Severin. Ca manager de criză, Gabriela Dobrotă a condus şi coordonat activitatea unor coloşi ai industriei grele din România, printre care „Laminorul” Focşani, „Sometra” Copşa Mică sau „Cuprom” Bucureşti.

spot_img
spot_img

Politica