marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nu au scăpat de ce le-a fost frică: SCM Craiova, umilită în Cupa EHF

Handbalistele Craiovei au fost eliminate din turul doi preliminar al Cupei EHF, după ce au jucat într-o dublă facilă. În mod normal, echipa norvegiană Tertnes Bergen nu trebuia să le pună prea mari probleme oltencelor, dar nu a fost deloc așa. În meciul tur, Craiova s-a impus cu greu, la două goluri distanță, scor 24-26, iar Bogdan Burcea se declara dezamăgit de faptul că elevele sale nu au înscris mai mult.
„Este doar 2-0 pentru noi. S-a consumat o repriză și s-au înscris puține goluri. Mă așteptam să înscriem mai multe goluri. Din păcate, am anticipat că nu reușim să facem față la fazele rapide. Mă mulțumesc clar sportive ca și Carmen Șelaru, Țicu, care au jucat multe meciuri câte 60 de minute, Trifunovic, care joacă de mai mult timp accidentată, Nikolic, care, de asemenea a evoluat foarte multe minute. Jucătoarele tinere trebuie să înțeleagă că nu sunt la număr, ci trebuie să joace la un alt nivel, la o formație care vrea să performeze”, a spus Burcea după meciul tur.
Ana Maria Țicu le-a simțit din teren pe norvegience și a ținut să spună că trupa din Bănie nu este calificată încă, în ciuda victoriei din tur.
„Nu trebuie să ne bucurăm prea mult, mai avem de jucat un meci. A fost o partidă foarte grea și mă bucur că ne-am impus. Știm stilul lor de joc, cu multe pase în viteză și sper ca mâine să le facem față”, spunea Țicu.
Așa a și fost. Meciul retur a fost un adevărat dezastru. Craiovencele au fost surclasate de adversare, iar Bogdan Burcea a rămas fără replică. Accidentările au reușit să distrugă lotul celor de la SCM, iar  la pauză, SCM Craiova era condusă cu 22-9 de Tertnes. În partea secundă nu s-a mai recuperat măcar un gol, s-a încheiat 33-20.
Pentru SCM Craiova au evoluat: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru 1 – Cace 7, Țicu 5, Șelaru 2, Trifunovic 2, Ion 1, Vizitiu 1, Orsivschi 1, Zamfir, Colac.
Tertnes Bergen: Skogstrand, Lien – Hilby 9, Abdulla 6, Auberg 5, Gosse 4, Stankiewicz 3, Berens 2, Haugseng 1, Moen 1, Oyerhamn 1, Hagen, Kjolholdt.

Politica