vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Naționala pe primul loc! Mitriță a sosit deja în România!

Alexandru Mitriță nu s-a regăsit pe foaia de joc a meciului cu Philadelphia Union, convingând conducerea să-i dea drumul mai devreme pentru a îmbrăca tricoul tricolor.

Convocat la naționala României de Cosmin Contra, fostul căpitan al CSU Craiova a ajuns ieri în țară și a mers direct în cantonamentul tricolorilor, pentru a demara pregătirile în vederea dublei cu Insulele Feroe și Norvegia.
Olteanul a fost învoit pentru ultimul meci al yankeilor din campionat, contra celor de la Philadelphia Union. Antrenorul de la New York City FC, Domenec Torrent, a luat această decizie tocmai pentru a-l menaja pe jucător în vederea deplasării pe care o avea de făcut până în România.
Glenn Crook, jurnalist sportiv american, a dezvăluit pe Twitter: „Domenec Torrent mi-a spus că Mitriță nu face parte din lotul lui New York City la meciul din ultima etapă întrucât a simțit un disconfort la meciul din runda anterioară cu New England. Un alt motiv este faptul că Mitriță se va alătura lotului naționalei României pentru meciurile din preliminariile Euro 2020”.
Tehnicianul celor de la New York City FC și-a permis să renunțe la cel mai valoros jucător al echipei pentru ultima rundă dat fiind că formația sa era deja câștigătoare a Conferinței de Est. Și fără Mitriță, New York City FC a învins cu 2-1 în deplasarea de la Philadelphia, încheind sezonul regulat pe locul 1, cu 64 de puncte acumulate, 6 mai mult față de ocupanta poziției secunde.

Politica