sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Târg de adopţii canine la Adăpostul Sărăceşti

Căţeii din adăpostul Sărăceşti aşteaptă stăpâni. În acest sens, Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân, din cadrul Primăriei Slatina, va organiza, sâmbătă, un târg de adopţii canine.
Târgul va avea programul între orele 10 – 14, iar în cazul în care în ziua târgului, până la ora 10, timpul este nefavorabil, acesta se anulează urmând a se reprograma.
Adăpostul Sărăceşti este situat pe strada Prunilor, nr. 8 (fostul poligon).
Confrom reprezentanţilor Primăriei, persoanele fizice pot adopta în următoarele condiții: vârsta peste 18 ani; dovada domiciliului unde va fi îngrijit câinele; copie BI/CI; dovada venit (adeverință salariat/extras cont/talon de pensie).
În cazul adopției de către ONG-uri și alte persoane juridice sunt necesare: dovada spațiului de cazare – contract de închiriere sau contract de comodat a spațiului, act proprietate, copie CUI, delegație, ștampilă, autorizația ANSVSA.
Serviciul de Gestionare a Câinilor fără Stăpân se obligă să sterilizeze și să deparaziteze intern și extern câinele; să identifice câinele și să centralizeze datele proprietarului; să înscrie noul proprietar în RECS; să vaccineze antirabic câinele și să aducă la cunostința proprietarului obligativitatea vaccinării anuale.
Toate procedurile efectuate de Serviciului de Gestionare a Câinilor fără Stăpân în vederea adopției SUNT GRATUITE: sterilizare, microcipare, deparazitare, vaccin antirabic, carnet de sănătate, introducere în RECS, mai menţionează reprezentanţii Primăriei.
Persoanele care nu au cum să facă dovada veniturilor nu pot adopta.

spot_img
spot_img

Politica