sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Ne mândrim cu ei

Doi pompieri mehedinţeni au reprezentat cu succes ISU Mehedinţi la cea de-a XVIII-a ediție a Jocurilor Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, ce s-a desfăşurat, în perioada 08-18 august 2019, în China, de unde s-au întors cu nouă medalii, şase câştigate la probele de înot şi trei la disciplina atletism.

Această competiţie a reunit peste 10.000 de pompieri, poliţişti şi jandarmi, din 79 de țări, uniţi de pasiunea pentru sport, care s-au întrecut pentru a obţine rezultate cât mai bune la cele 61 de discipline sportive.

Din lotul reprezentativ al României au făcut parte şi doi pompieri mehedinţeni, maiorii Brebu Mariana-Lavinia și Bratu Adrian, care au reuşit să se remarce la două dintre discipline: înot şi atletism.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cea de-a şasea participare la această competiţie i-a adus Laviniei Brebu şase medalii, dintre care trei de argint, obţinute la probele: 200m – liber, 4*50m – mixt ştafetă şi 4*50m – liber ştafetă, iar alte trei de bronz la probele: 100m – spate, 200m – mixt şi 50m – bras, reuşind să se claseze pe locul IV la proba 50m – fluture. În cadrul celor şase ediţii ale Jocurilor Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor la care a participat, sportiva a obţinut 34 de medalii, dintre care: 11 de aur, 13 de argint şi 10 de bronz.

Şi pompierul Bratu Adrian a obţinut rezultate remarcabile la toate cele trei probe de atletism la care a participat, fiind medaliat cu argint la probele 200 metri şi 100 metri plat, ocupând locul al III-lea la proba 400 metri. Astfel, Adrian a reuşit să-şi apere titlul de VICECAMPION MONDIAL obţinut la prima sa participare la aceste jocuri, în anul 2017, la Los Angeles, unde sportivul a obţinut cinci medalii: patru de argint și una de bronz.
Perseverenţa, determinarea şi spiritul competitiv al colegilor noştri le-au adus, şi de această dată, rezultate deosebite, oferindu-le motivaţia de a continua să lupte pentru a-şi îndeplini visurile, bucurându-se de resursele care le dau forţa să rămână de fiecare dată în “TOP”.

Întregul colectiv îi felicită pentru rezultatele obţinute şi îşi manifestă admiraţia faţă de atitudinea mereu pozitivă şi puterea exemplului oferite de către aceştia.

ISU MEHEDINȚI

spot_img
spot_img

Politica