sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Români aflaţi pe un velier, salvaţi de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II au intervenit în sprijinul unor cetăţeni români aflaţi pe un velier, pe fluviul Dunărea, pentru aducerea acestora, în condiţii de siguranţă la mal, întrucât în zona respectivă era instituit un cod portocaliu de vreme severă, scrie adevărul.ro.
Potrivit sursei citate, echipajul unei ambarcaţiuni rapide din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II, în timp ce se afla în misiune pe Dunăre, a fost solicitat de pasagerii velierului Epsilon, suv pavilion belgian, pentru a interveni în sprijinul acestora, având probleme la propulsia ambarcaţiunii. Velierul plecase din Belgia şi urma să ajungă în portul Constanţa.
”La bordul ambarcaţiunii se aflau trei cetăţeni români, care au fost acostaţi la pontonul poliţiei de frontieră, km.flv.864,5, în condiţii de siguranţă, întrucât în zona respectivă era instituit un cod portocaliu de vreme severă. În data de 29.07.2019, ora 06.00 aceştia şi-au continuat călătoria în condiţii de siguranţă”, a precizat Corina Moraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

Politica