luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gunoiul, trimis prin Poştă

O femeie din Mehedinţi a primit, prin Poştă, sacii cu gunoi pe care i-a aruncat la marginea unei păduri. Nu mai puţin de 11 kilograme de gunoi a avut de ridicat.

Expeditorul este un tânăr din Gorj care s-a oprit să mănânce într-o parcare din apropierea Dealului Bujorăscu, pe drumul care face legătura între Târgu Jiu şi Drobeta Turnu-Severin.

Tânărul a găsit un morman de gunoaie, între deşeuri dând peste o factură care conţinea adresa persoanei care le aruncase. Drept urmare, le-a ambalat şi le-a trimis, prin Poştă, la adresa indicată în factură.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul a povestit că și el a primit o lecție asemănătoare în copilărie: când a aruncat o gumă pe jos în clasa a 8-a, un domn i-a lipit-o în păr, scrie europafm.ro

Povestea tânărului a fost făcută publică de Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

Anunţăm şi Garda de Mediu în momentul în care găsim nişte documente care pot să stabilească identitatea persoanei care a aruncat acel gunoi şi vor fi şi sancţionaţi de către Garda de Mediu pe lângă acel gunoi pe care-l vor primi acasă”, a declarat Cristi Tudor, reprezentantul SDN Târgu Jiu.

Politica