sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

PSD îl somează pe Iohannis: „să nu mai folosească Justiţia ca pe o cârjă electorală”

Social-democraţii i-au cerut luni lui Klaus Iohannis ”să nu mai folosească Justiţia ca pe o cârjă electorală, pentru a suplini lipsa oricărei realizări din mandatul său de preşedinte” şi să anunţe întrebarea pe care vrea să o adreseze în cadrul referendumului din 26 mai, scrie Mediafax.

Potrivit sursei citate, social-democraţii se vor concentra pe teme ce ţin de alegerile europarlamentare.

”Nu vom face jocurile lui Iohannis şi vom continua ca în campania pentru alegerile Europarlamentare să vorbim strict despre chestiunile de maxim interes pentru alegători: creşterea de venituri, majorarea salariilor medicilor şi profesorilor, investiţiile din sănătate, aducerea de fonduri europene în România şi despre cum trebuie apărat interesul României de către viitorii europarlamentari. Preşedintele nu este în măsură să avertizeze nici Guvernul, nici Parlamentul – două instituţii fundamentale rezultate din votul cetăţenilor. Emiterea ordonanţelor de urgenţă reprezintă în momentul de faţă singura modalitate a Guvernului de a evita blocajele repetate ale preşedintelui Iohannis”, susţin liderii PSD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că va adresa Parlamentului o nouă consultare care lărgeşte aria de cuprindere pentru referendum, pentru a-l face „mai eficient şi mai puternic”.

spot_img
spot_img

Politica