luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Un alt primar PSD se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi

Primarul PSD al oraşului Turceni şi edilul independent din comuna Bustuchin, judeţul Gorj, anunţă că se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi, la provocarea omului de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, scrie Mediafax.

După ce luni primarul ALDE al oraşului Rovinari, Robert Filip, a anunţat că angajaţii instituţiei şi mai mulţi consilieri locali vor întrerupe munca timp de 15 minute, pe 15 martie, şi primarul PSD al oraşului Turceni, Cristina Cilibiu, a răspuns provocării.

Antreprenorul Ştefan Mandachi a declarat că cei trei primari din Gorj care au decis să se alăture protestului lui sunt un exemplu pentru ceilalţi edili: „Un exemplu şi pentru primarii moldoveni, care au pornirea mai grea. E şansa noastră!”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Afaceristul Ştefan Mandachi, din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova, i-a provocat pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute.

Mai mulţi oameni de afaceri s-au alăturat deja demersului.

spot_img
spot_img

Politica