miercuri, mai 15, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Meteorologii anunţă vreme capricioasă în următoarele zile

Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM)  a anunțat că, în următoarele zile, vremea va fi capricioasă. Astfel, la sfârşitul acestei săptămâni, maximele termice vor ajunge până în jurul valorii de 20 – 21 de grade în Muntenia, Oltenia şi Banat. Apoi, temperaturile vor scădea.

În Oltenia, în zilele de 8 şi 9 martie, temperaturile ajung până în jurul valorii de 20 de grade. Apoi maximele vor scădea uşor şi treptat şi vor ajunge la medii de 12 grade, în perioada 12 – 15 martie, după care este posibilă o nouă creştere uşoară a acestora.

Media temperaturilor minime va fi cuprinsă în general între 0 şi 2 grade, exceptând nopţile din perioada 8 – 12 martie, când media lor se va situa în jurul valorii de 4 grade. Temporar vor fi precipitaţii slabe pe parcursul celei de-a două săptămâni, pe arii mai extinse în intervalul 11 – 13 martie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La munte, vremea se va încălzi în perioada 7 – 9 martie, când se vor înregistra maxime de 7…10 grade. Apoi maximele termice vor scădea uşor şi treptat şi vor ajunge la medii 0…2 grade, în perioada 12 – 17 martie.

Media temperaturilor minime se va situa în general între -6 şi -4 grade, exceptând nopţile din perioada 8 – 12 martie, când media lor va fi de -2…2 grade. Temporar se vor semnala precipitaţii în perioada 9 – 17 martie, pe arii mai extinse în zilele de 11, 12 şi 13 martie, dar trecător şi în jurul datei de 5 martie.

Politica