luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Prefectul îl spală de sus până jos pe inculpatul Adrian Duicu

Prefectul de Mehedinți, Nicolae Drăghiea a ajuns, mai nou, un fel de avocat din oficiu sau apărător public al fostului baron PSD Adrian Duicu, condamnat de Curtea de Apel București, în primă instanță, pentru fapte de corupție, la un an și șase luni de închisoare cu suspendare, într-un dosar instrumentat de DNA cu sprijinul de specialitate al SRI. În loc să lase justiția să se pronunțe definitiv, prefectul Nicolae Drăghiea a dat el verdictul final în dosarul Duicu, de parcă ar fi și judecător suprem.

Totodată, prefectul Drăghiea a povestit cum s-a luptat el cu serviciile, mai precis cu cei de la SRI, pentru Duicu: ,, A fost arestat pe nedrept Duicu, absolut pe nedrept. Vreau să vă spun că eu am luat atitudine de arestarea lui Duicu chiar în fața SRI-ului, când șeful de atunci al SRI-ului a venit și a spus domne lasă că vedem noi și cu dumneavoastră ce facem. Am zis, da, domne ăia care au furat și care de fapt ăia erau vinovații, unde sunt? Unde e Stănișoară, unde e cutare, unde e curtare. …Și mi-a zis asta e istorie. E, a fost un scandal foarte mare și Duicu poate să și-l amintească că vi l-am spus de atâtea ori și îl știe toată lumea bună. Că i-am zis domne, istorie o faci dumneata în altă parte da nu în județul Mehedinți. Chiar Duicu m-a sunat și întrebați-l de câte ori m-a sunat din penitenci…, nici nu pot să-i pronunț unde a fost acolo, să-mi spună următoarea chestie. Ai grijă ce faci, și plângea, ai grijă ce faci că ăștia sunt pe tine. Păi dacă ați ști de câte ori am fost supravegheat și acum, și nu numai de cei oficial”, a declarat public prefectul Nicolae Drăghiea

Prefectul: ,,Inima nu m-a lăsat să nu mă duc la Duicu, în arestul ăla!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prefectul de Mehedinți Nicolae Drăghiea a afirmat că îl are pe Duicu la inimă și de aceea ține mult la prietenia lor: „Atâta timp cât inima nu m-a lăsat să nu mă duc la Duicu în arestul ăla, acolo unde a fost, am fost pentru că într-adevăr relațiile care au fost de-a lungul timpului cu el au fost niște relații normale, care sunt și acum, nu asta este problema. Am spus-o în fața tuturor, am fost singurul care m-am ridicat și am spus în fața ofițerului SRI că dacă zice că personajele dinainte sunt istorie și ăștia trebuie arestate ….nu e în regulă. …Acum acesta e probabil la pensie sau unde dracu este că nu știu…Am fost personal la Duicu în arest, pentru că într-adevăr am avut o anumită apropiere de el, că am lucrat împreună. Am fost în momentul în care toată lumea îmi zicea să nu mă duc, că mă arestează și pe mine, că nu mai ies de acolo”, a spus prefectul Drăghiea.

Politica