luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La o nouă abatere se închid porțile de pe Oblemenco

Rotaru ar putea să piardă la un meci câți bani a dat pe Fortes, fără TVA.

 

Obiectul zburător neidentificat care a nimerit duminică, pe OZN-ul din Bănie, fix în capul asistentului Sebastian Gheorghe va scoate din vistieria clubului oltean 15.000 lei. La o nouă abatere, pagubele se anunță a fi de ordinul sutelor de mii de euro. Suma e insignifiantă pentru conducătorii olteni, însă un incident similar ar schimba datele problemei.

Și asta pentru că CSU Craiova a primit în ultimul an calendaristic o grămadă de amenzi și avertismente la meciurile de pe Oblemenco. În aprilie 2018, clubul s-a ales cu 5.000 lei amendă din partea Comisiei de Disciplină după meciul cu Poli Iași. În toamnă, urmare a escaladării conflictelor dintre fanii olteni și dinamoviști a mai venit un avertisment pe adresa clubului din Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La meciul cu FCSB din toamnă, portarul bucureștenilor, Cristi Bălgrădean, a fost lovit în cap cu o monedă aruncată din tribune. Bălgrădean s-a tăvălit minute bune, iar Comisia de Disciplină a fost iar blândă: o nouă amendă de 5.000 lei. La incidentul de la partida cu Cluj s-a triplat cuantumul sancțiunii financiare. Iar pentru că formația olteană este recidivistă, devenind un client fidel al Comisiei de Disciplină, următorul incident nu va mai putea fi sancționat doar cu o simplă amendă, ci cu porți închise.

Din punct de vedere financiar meciul cu CFR Cluj a adus în conturile clubului bani frumoși. Dacă luăm 25.000 de plătitori la prețul mediu de 30 lei (6 euro) ajungem la suma de aproximativ 150.000 euro. Așadar, în urma unui meci cu porțile închise, CSU Craiova ar pierde o sumă însemnată.

Politica