vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se caută înlocuitor pentru Mitriță! Ce condiții trebuie să îndeplinească!

Oltenii pregătesc terenul pentru sezonul următor al Ligii 1, când toate echipele vor fi obligate să aibă în teren doi jucători U21.

 

În acest sens, CSU Craiova țintește un junior pentru postul lăsat vacant de Mitriță. Până atunci Mangia încearcă cu Mihăilă, Meza Colli și chiar Bărbuț: „Sunt mulțumit de Mihăilă. A făcut un meci foarte bun. Este important să avem încă un jucător pentru acea poziție. Ne gândim la ceva, dar să vedem dacă va fi posibil. Dacă nu se poate, mergem înainte așa. A fost o idee să jucăm cu Bărbuț sau Meza pe stânga, dar trebuie să ne antrenăm mai mult la asta. Cristi poate fi acolo, dar vom vedea. Nu vreau să îl compar pe Valentin cu nimeni. Pentru mine este important că sunt implicat în evoluția lui. Este tânăr. Este normal ca jucătorii tineri să aibă oscilații. Sunt sigur că va fi un jucător important. Când am spus că ne gândim la variante, ne gândim și la regula de U21 de la anul, când avem nevoie de doi în primul 11. Clar este din fotbalul românesc. Ne gândim la tineri”.

Antrenorul italian a admis că Răzvan Popa va fi marfă de împrumut în acest mercato: „În acest moment avem în minte multe variante. Vom vedea care va fi cea mai bună pentru noi. Vrem să îl împrumutăm. Jucătorii trebuie să joace. Așa am făcut și cu Burlacu”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica