luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Protest al sindicaliștilor din Telekom, în fața Ministerului Comunicațiilor

Un sindicat care reprezintă angajații Telekom Romania Mobile Communications (fostul Cosmote) va protesta joi, de la ora 16:00, în fața Ministerului Comunicațiilor.

Potrivit Hotnews, aceștia reclamă miile concedieri abuzive, mascate obscur şi petrecute în ultimii ani, informeaza Agerpres. Sindicaliștii acuză că în ultimii ani, tot mai mulţi lucrători au fost concediaţi, personalul a fost cu mult diminuat, volumul de muncă este înzecit mai mare pentru cei care au rămas salariaţi în companiile gigantului Telekom din România, dar au aceleaşi salarii mizere, încă de la angajare.

Sindicaliştii arată, de asemenea, că prin protestul organizat joi intenţionează să tragă un semnal de alarmă şi asupra faptului că salariaţii sunt obligaţi să efectueze muncă neplătită iar drepturile fundamentale ale lucrătorilor sunt încălcate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cele mai recente date de la Ministerul de Finanțe arată că numărul angajaților Telekom Romania Mobile Communications (fostul Cosmote) a scăzut constant în perioada 2013 – 2017, de la un număr mediu de 1336 angajați în 2013 la 866 angajați în 2017.

Politica