duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mehedinți: Circotecă și debandadă la Orșova! Primarul Stoica l-a destituit iar pe Cican din funcția de manager de spital!

Oraș mic, orgolii mari, circ și scandal la ordinea zilei între autoritățile locale. Se întâmplă la Mehedinți în orașul Orșova, unde telenovela ,,Cican” continuă cu un episod incredibil. În ciuda unei decizii executorii a Tribunalului Mehedinți, de a se întoarce pe funcția de manager al Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican a avut o surpriză colosală când s-a dus la serviciu. Primarul Orșovei, Marius Stoica a trimis Poliția Locală peste el cu o nouă decizie de suspendare din funcție. Șocul unei asemenea aberații a fost atât de mare, încât conducerea spitalului a rămas ca la dentist, iar managerul a ajuns la Urgență cu puseuri de tensiune.

Conferința de presă anunțată cu bucurie de Cican pentru reinstalarea în funcție nu a mai avut loc. Cu decizia Tribunalului Mehedinți în mână și cu toate drepturile conferite de aceasta, Adrian Cican s-a întors ca tot omul la serviciu. Doar că, peste noapte, primarul Marius Stoica a născocit un nou abuz, o altă decizie de eliberare din funcție a managerului. După care a semnat-o și a trimis-o la Spital prin Poliția Locală. După un mic scandal la care a fost solicitată și Poliția Municipiului Orșova , comunitarii și-au luat decizia aberantă și au plecat cu coada între picioare. Efectiv, în disprețul total al legii, primarul Stoica s-a gândit să dicteze o nouă suspendare. Agitația și spiritele încinse de la fața locului au fost la un pas de a provoca o tragedie. Managerul Adrian Cican a ajuns la Urgență cu un puseu de tensiune și a primit cinci zile de concediu medical. Între timp, municipalitatea  a făcut dispărută decizia și primarul a dat bir cu fugiții. Decizie bizară și aberantă a edilului-șef a blocat întreaga activitate a spitalului și a creat un haos de nedescris. În acest moment, Spitalul Municipal nu mai are conducere, iar primele decizii importante ce trebuiesc luate în perioada următoare sunt legate de semnarea unui proiect transfrontalier de peste un milion de euro, dar și de plata salariilor personalului medical.

Într-un asemenea haos, creat doar din ambâțul unui primar, nici personalul medical nu mai are liniștea și confortul necesare activității în slujba sănătății pacienților. Primarul Marius Stoica nu a fost de găsit pentru a explica situația creată.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica