sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Derby în Bănie: SCM Craiova – SCM Rm. Vâlcea

Surpriza sezonului trecut și revelația sezonului actual, SCM Craiova și SCM Rm. Vâlcea dau piept în etapa următaore a Ligii Florilor. Partida este programată joi, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Bănie și va conta pentru runda cu numărul 15 din competiția internă. Nimic nu le recomadă pe elevele lui Bogdan Burcea să câștige această partidă, dar surprizele pot apărea în orice moment.

Doar două victorii în ultimele nouă partide au bifat craiovencele, care se clasează pe locul 8 în primul eșalon al handabalului feminin românes. De cealaltă parte, vâlcelncele traversează un sezon foarte bun și sunt într-o formă de exepție. Vâlcea este pe primul loc, cu 42 de puncte acumulate și cu 3 mai multe decât super-starurile de la CSM București. Echipa antrenată de Florin Pera nu a pierdut nici măcar o partidă și merge la craiova să ia toate punctele puse în joc.

Formația din Bănie și-a mai revenit puțin din punct de vedere al moralului. Craiova a câștigat ultimul meci disputat pe teren prorpiu, în compania spanioloaicelor de la Bera Bere. Victoria nu a fost tocmai practiă, pentru că deținătoarea Cupei EHF fusese deja eliminată din comeptiție, cu o zi înainte.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În partida tur dintre SCM Craiova și SCM Rm. Vâlcea, Bogdan Burcea a fost la un pas să se încaiere cu suporterii gazdă și a încheiat meciul în micuța galerie craioveană.

În urma tărășeniei din runda cu numărul doi a Ligii Florilor, handbalista Trifunovic și antrenorul Craiovei au fost suspendați. Cei doi au primit cartonașul roșu, apoi pe cel albastru, după ce jucătoarea i-a aplicat un cot unei adversare. După acea fază, Burcea a protestat vehement și a fost trimis în tribune. Jelena Trifunovic a fost suspendată doar o etapă, în timp ce tehnicianul trebuia să stea, inițial, 5 partide în tribune și să plătească o amendă de 2.000 de lei. Într-un final, antrenorul de la SCM a fost iertat de Comisia de Apel. Suspendarea s-a anulat, dar amenda s-a dublat.

Politica