sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bloc invadat de șobolani din cauza „apartamentului groazei”

Un apartament din Târgu Jiu a fost curățat în baza unei hotărâri judecătorești. Proprietarul a strâns timp de cinci ani gunoaie în propria casă. Asociația de proprietari l-a dat în judecată pe târgujian, pentru că locuința acestuia se tranformase într-un focar de infecție.

Mizeria se face, se mai adună. Asta e mascaradă de ochii lumii. Ultima dată am făcut acum 5 ani curățenie. Am mai făcut, dar a mai durat. Din oraș, am luat doar lucruri curate, nu murdare”, a spus târgujianul care deține apartamentul din zona Diana, potrivit Pandurul.

Apartamentul este situat la etajul 3 al blocului, iar mirosul îngrozitor, dar și șobolanii au invadat clădirea. Asociația de proprietari a obținut în instanță o hotărâre judecătorească pentru că apartamentul să fie curățat. De igienizare s-au ocupat angajații de la Edilitara. De altfel, locuința a fost deratizată, pentru că, printre resturile menajere, erau și șobolani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost amendat de polițiștii locali cu 200 de lei.

Întrucât proprietarul a refuzat să își îndeplinească obligațiile legale, polițiștii locali i-au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 200 lei”, a transmis Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu Jiu.

Politica