sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

FOTO! Cum arată Adelina Pestrițu fără implant mamar, în costum de baie

„Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore”

Cu câteva luni în urmă, Adelina Pestrițu a decis să renunțe la implantul mamar, iar acum a postat fotografii în costum de baie pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare TV este mândră de aspectul său nou.

Adelina Pestrițu a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare odată ce a optat să renunțe la implanturile mamare la începutul acestui an. În prezent, vedeta a împărtășit o imagine cu ea purtând costum de baie, dezvăluind astfel aspectul natural al bustului său.

După ce a renunțat la implanturile mamare, Adelina Pestrițu a trecut printr-o perioadă de recuperare, fiind necesar să poarte un corset și să fie atentă la activitățile fizice. Cu toate acestea, în timpul unei frumoase vacanțe în Turcia alături de familie, vedeta a decis să împărtășească cu fanii ei transformarea prin intermediul unei fotografii postate în costum de baie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Imaginea postată pe platformele de socializare evidentiază cu claritate transformarea la nivelul bustului, evidențiind aspectul lor natural. Fanii au fost încântați să vadă rezultatul final al alegerii ei de a renunța la implanturile mamare, aplaudând-o pentru curajul de a lua această decizie, conform Libertatea.

În anul 2016, Adelina Pestrițu a apelat la medicul estetician pentru a-și mări bustul. La vremea respectivă, fosta prezentatoare TV nu se ferea să vorbească despre alegerea ei. „Am apelat sau nu la chirurgia plastică? DA, am apelat! Și o spun răspicat și cu toată convingerea, cu toate că «se poartă» să fii misterioasă și prețioasă când vine vorba despre operații de ordin estetic. Nu știu dacă e bine sau nu, dar dar iubesc sinceritatea. Deși în ziua de astăzi, această metodă de înfrumusețare a trupului (care odată cu evoluția vârstei suferă transformări) este înțeleasă greșit, am curajul și relaxarea să recunosc că AM APELAT LA BISTURIU”, a scris bruneta, pe edamagazine.ro.

Acum, Adelina Pestrițu s-a răzgândit și a decis să renunțe la implantul mamar. Astfel că vedeta a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală în care medicul i-a scos implantul de silicon pus în urmă cu 8 ani. Pe conturile sale de socializare, fosta prezentatoare a vorbit despre decizia sa. „Știți vorba «New Year, new me»? Se pare că în cazul de fața se aplică. Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore”, și-a început Adelina postarea pe Instagram.

Și a continuat: „Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze. Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice”.

spot_img
spot_img

Politica