luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A treia pistă pentru Mitriță: New York City FC din MLS!

Căpitanul oltenilor este aproape de un transfer în Statele Unite. Patronatul clubului oltean s-ar îmbogăți pe seama Piticului Atomic.

Ar fi afacerea deceniului în fotbalul românesc. Luat cu 750.000 euro de la Pescara acum un an, Mitriță ar urma să fie vândut la New York City FC cu peste 6 milioane de euro. Sport.ro a aruncat știrea, anunțând că oficialii clubului american deja și-au luat biletele de avion pentru a negocia în Bănie mutarea.

La New York City FC a evoluat până în această iarnă fostul internațional spaniol David Villa. Gruparea este patronată de șeicii miliardari care dețin pachetul majoritar și la Manchester City, astfel încât problema banilor în mod clar nu s-ar pune.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este a treia destinație a lui Mitriță în acest mercato, potrivit presei centrale. Mai întâi s-a vorbit de un interes din Ligue 1, de la Nantes. Apoi telekomsport.ro a anunțat că Torino are 6 milioane de euro în plus cu care vrea să-l înregimenteze pe Piticul Atomic. Moment în care clubul oltean a dat un comunicat prin care a negat existența unor tratative cu italienii pentru vinderea lui Mitriță. Apoi jucătorul și antrenorul au ieșit la unison cu declarația potrivit căreia căpitanul va părăsi Bănia fix după preliminariile europene.

Cu 13 goluri la activ, Mitriță este golgheterul Ligii 1, la egalitate cu vârful celor de la CFR Cluj George Țucudean.

Politica