joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

CSU și-a pârât doi jucători la Comisiile federale!

Clubul craiovean a apelat la Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor pentru a-și rezolva problemele interne cu Ivan Martic și Marius Briceag.

Diferendumul dintre CSU Craiova și doi dintre componenții lotului, Marius Briceag și Ivan Martic a ajuns pe masa Comisiei Naționale de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF. Anunțul a fost făcut de site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal, care a publicat o știre vis-à-vis de deciziile forului federal cu privire la jucătorii olteni: U CRAIOVA 1948 CS VS. MARTIC IVAN – Acțiune în constatare – Acordă termen la data de 06.02.2019. U CRAIOVA 1948 CS VS. BRICEAG MARIUS-IONUȚ  – Acțiune în constatare – Acordă termen la data de 06.02.2019”.

Cum reclamantul este trecut întotdeauna primul, rezultă că CSU Craiova a inițiat acțiunea la instanțele federale. Croatul Ivan Martic a prestat în doar 11 partide în campionat în prima parte a sezonului și mai are contract cu gruparea alb-albastră timp de un an și jumătate. Recent, CSU Craiova i-a prelungit contractul lui Dimitrov, concurentul lui Martic pe post. În schimb, Marius Briceag a intrat în ultimele 6 luni de contract cu formația din Bănie, în noile circumstanțe fiind puțin probabil că înțelegerea va fi prelungită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi jucători sunt în Antalya, pregătindu-se cu lotul alb-albastru pentru a doua parte a stagiunii. La data de 6 februarie, Comisia federală ar urma să anunțe deciziile pe care le va lua în cazul diferendului dintre părți.

Politica