sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Guvernul întârzie cu bugetul pe 2019. Gavrilescu cere răbdare

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, spune că întârzierea bugetului nu este a Guvernului, subliniind că în cel mai scurt timp va exista proiectul, deoarece Parlamentul îşi începe activitatea în 4 februarie. Gavrilescu a spus că e nevoie de răbdare, fiind convinsă nu vor fi probleme cu bugetul.

Administraţia Prezidenţială a precizat, în 16 ianuarie, că România nu are încă buget pentru 2019 ”exclusiv din cauza incapacităţii Guvernului de a concepe, până în prezent, un proiect de buget sustenabil”, avizul CSAT pentru instituţiilor din domeniul securităţii naţionale fiind dat din 19 decembrie.

Precizările au fost făcute în urma declaraţiilor ministrului pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea, referitoare la întârzierea proiectului de buget pentru anul 2019, care a afirmat că întârzierea proiectului de buget pentru anul 2019 a fost cauzată de lipsa avizului Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit Preşedinţiei, în şedinţa CSAT din data de 19 decembrie 2018, au fost avizate propunerile de buget pentru anul 2019 ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale, aceste informaţii fiind făcute publice la finalul şedinţei.

spot_img
spot_img

Politica