sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Cinci ore, blocați pe calea ferată

Un tren de pasageri au fost blocat timp de aproape cinci ore, între Strehaia și Ciochiuța. Aceasta după o defecțiune apărută la locomtiva unui marfar care circula în fața personalului.
Adrian Vlaicu, de la CFR Călători, a declarat, potrivit ziare.com, că trenul de călători a fost alimentat cu energie, astfel că oamenii nu au suferit de frig. „A fost un fir de contact afectat. A fost vorba de o întrerupere de energie. S-a așteptat remedierea catenarei și s-a continuat mersul. S-a lucrat la catenară pentru realimentarea cu energie.
Distanța este mare, din informația noastră, au fost niște suporți de la firul de contact afectați care au trebuit demontați și înlocuiți. Călătorii au stat în stație, trenul fiind alimentat cu energie electrică, cei de la Infrastructură intervenind pe segmentul afectat și au efectuat remedierea.
Călătorii au suferit întârzierea, pentru că nu aveam cum trece trenul atâta timp cât linia era închisă pentru remediere. La 9:30 s-a repus sub tensiune și s-a reluat circulația”, a spus Vlaicu.
spot_img
spot_img

Politica