joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbatul prins în flagrant când oferea mită unui polițist, trimis în judecată

Vâlceanul care conducea un autoturism pe drumurile publice cu un permis necorespunzător și a încercat să dea mită unui polițist, a fost trimis în judecată. Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea au finalizat cercetările, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea a emis rechizitoriul și a dispus trimiterea în judecată a inculpatului, fără ocupație, din jud. Vâlcea, cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

În cauză, la data de 30 octombrie 2018, polițiștii din cadrul D.G.A. – S.J.A. Vâlcea au fost sesizați de un agent de poliție din cadrul Poliției orașului Băile Olănești – Formațiunea poliției rutiere cu privire la faptul că, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a depistat un bărbat în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care făcea parte acesta și care i-a promis remiterea unei sume de bani pentru a nu întocmi documente de constatare a acestei infracțiuni și, ulterior, pentru a nu înregistra dosar penal.

Denunțul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea și, în cursul aceleiași zile, a fost realizată prinderea în flagrant a inculpatului, imediat după ce i-a remis polițistului, în biroul acestuia, sumele de 50 euro și 70 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În administrarea probatoriului s-a beneficiat de sprijin din partea Direcției Operațiuni Speciale – B.O.S. Pitești din cadrul I.G.P.R

Politica