sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Investiție de 3,9 milioane lei pentru cele două tronsoane ale DJ 606B

Lucrările pentru modernizarea celor două tronsoane ale Drumului Județean 606 B, din zona de sud a județului Mehedinți, au fost finalizate.

Este vorba despre 5,430 kilometri de drum județean, pe două tronsoane din comunele Bâcleș și Livezile: primul tronson este cuprins între kilometrul 46+985 (Corzu) și kilometrul 50+165 (intersecția cu DJ 561A), iar cel de-al doilea este cuprins între kilometrul 84+000 (Izvoru’ Aneștilor) și kilometrul 86+250 (DC22 Ștefan Odobleja). Lucrările au fost finanțate din fondurile proprii ale Consiliului Județean Mehedinți și au început în luna aprilie. Termenul de finalizare era luna martie a anului 2019, dar s-a lucrat într-un ritm foarte bun, astfel că, în prezent, locuitorii se pot bucura de condiții foarte bune de trafic. Principalii beneficiari ai lucrării sunt locuitorii satelor Corzu, Ștefan Odobleja, Izvoru Aneștilor, Petriș, Livezile.


Investiția este de aproape 3,9 milioane lei și a presupus refacerea terasamentului, realizarea structurii rutiere, a șanțurilor pentru scurgerea apelor, realizarea de podețe laterale și transversale, amenajarea drumurilor laterale și a cailor de acces către proprietăți, precum și montatea de parapet metalic, indicatoare rutiere și realizarea marcajului rutier.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica