joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un miner a luat foc la locul de muncă

Un miner a ajuns la spital cu arsuri în urma unui accident de muncă. Incidentul a avut loc în Cariera Husnicioara din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Bărbatul ar fi adormit într-o cabină, în apropierea benzii, a stat prea aproape de instalaţia de încălzire şi aşa a luat foc.

Sorin Boza, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, a explicat că „Este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani care lucrează la Cariera Husnicioara. Totul s-a petrecut când el era în schimbul trei. Eu am trimis o comisie la faţa locului să vadă ce s-a întâmplat. Din primele informaţii, este vorba despre un maşinist care se afla într-una din cabinele amenajate lângă benzi. Acolo s-a aşezat lângă instalaţia de încălzire, i s-a aprins pufoaica şi aşa a luat foc. Cel mai probabil dormea, pentru că a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corpului. A fost transportat la spitalul din Drobeta Turnu-Severin şi am stabilit să fie transferat la Timişoara”.

Muncitorul a ieșit pe picioarele lui din cabină, iar colegii lui au alertat imediat autoritățile. Inspectorii de muncă au demarat o anchetă privind cazul bărbatului, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto- Pandurul

Politica