marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trotuarele, noile târguri second-hand. 500 de perechi de încălțăminte au fost confiscate

Polițiștii locali au confiscat peste 500 de perechi de încălțăminte uzată. În ultima perioadă, trotuarele din Târgu Jiu, au luat locul unor second-hand-uri.

Poliţiştii locali din Târgu Jiu au desfăşurat, astăzi, o acţiune împotriva comerţului ilicit de produse uzate. Marfa vândută în toate locurile nepermise a fost confiscată. Într-un comunicat de presă al Poliției Locale Târgu Jiu, se arată că „Poliţia Locală a Municipiului Târgu Jiu aduce la cunoştinţa cetăţenilor faptul că poliţiştii locali din cadrul Biroului Control Comercial au intensificat controalele în ceea ce priveşte depistarea persoanelor care expun spre vânzare produse uzate, în locuri neautorizate, pe trotuare sau în apropierea pieţelor, făcând în acest fel concurenţă neloială comercianţilor care obţin toate documentele necesare desfăşurării acestei activităţi în condiţii civilizate. Astfel, în data de 18.09.2018, conform prevederilor Legii nr 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite, au fost confiscate 511 articole de încălţăminte uzată, acestea fiind depozitate în camera de corpuri delicte a Poliţiei Locale a Municipiului Târgu Jiu“.

De altfel, reprezentanții Poliției Locale spun că acțiunile de acest gen vor continua și zilele următoare. „Totodată, menţionăm faptul că Poliţia Locală îşi propune să limiteze acest fenomen prin desfăşurarea zilnică de controale pe raza municipiului Târgu Jiu“, potrivit aceluiași comunicat de presă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sursa Foto- Adevărul

Politica