joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Calma, calma” în Oltenia nu prea ține!

Evoluția și rezultatele sub așteptări ale CSU au agitat spiritele în Bănie: după următoarele 3 meciuri se decide soarta lui Mangia.

18 puncte din primele 6 runde visau suporterii Craiovei în vară, după ce au văzut țintarul campionatului. Au trecut 8 etape, iar oltenii au contabilizat 3 înfrângeri. Pierderea Supercupei, ratarea Europei, poziția a opta în ierarhie, în urma celor de la Sepsi, sau a nou-promovatei Dunărea Călărași, au agitat apele în Bănie. Eșecul de la Mediaș, după ce oltenii au beneficiat de 3 penalty-uri, a sporit nemulțumirea conducerii.

Că este de vină este staff-ul tehnic ori politica de transferuri din această vară, când s-au vândut principalele guri de tun ale echipei, iar noii atacanți au sosit abia pe finalul perioadei de mercato, contează mai puțin. Cert este că de fiecare dată când o echipă nu merge antrenorul este cel care plătește. Până la pauza din noiembrie, CSU mai are trei meciuri de foc: cu Viitorul și Hermannstadt acasă și la campioana CFR Cluj, în urma cărora se va trage linie și se va stabili soarta băncii tehnice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cârțu a înaintat deja o propunere!
Atacantul Craiovei Maxima consideră că fostul său elev Mirel Rădoi s-ar plia la CSU Craiova: „Mirel Rădoi a fost unul dintre jucătorii mei preferaţi în carieră. Nu m-am înşelat în privinţa calităţilor lui şi m-am putut baza întotdeauna pe el pe teren. Sunt convins că va fi şi un antrenor de succes, chiar dacă a avut ghinion la Steaua. Îl văd antrenând Craiova, nu cred că e nicio problemă că a jucat la Steaua. Cândva va trebui să fie şi pe banca Universităţii. Ştie ce se cere aici şi cred că va reuşi lucruri frumoase”.

Politica