marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Butoiul de pulbere de la FCU a explodat! Mititelu se disociază!

Situația a scăpat de sub control la FCU, clubul din C care spune că duce mai departe tradiția și vrea să-i reprezinte pe craioveni. Război total între Andrei Preda, pe de o parte, Napoli și Iancu, de cealaltă parte.

Câmpul de luptă al celor care au reprezentat și reprezintă FCU este facebook, preluat de online-ul bucureștean Fanatik.ro, unde Andrei Preda, cooptat în staff-ul echipei, i-a atacat dur pe Napoli și Marcel Iancu: „Gata! Nu mai suport. Vreau să le spun suporterilor tot adevărul. Acest italian Nicolo Napoli și-a făcut imagine pe cârca fotbaliștilor și văd că se dă acum mare oltean de zici că este Dumnezeul nostru, al oltenilor. Vă spun foarte clar că dacă el revine la FC Universitatea Craiova atunci eu voi pleca de la această echipă. Nu voi mai face parte din nici un staff și nu voi mai lucra la FCU. Acest lucru este valabil și pentru bețivanul de Marcel Iancu. Am tăcut până acum dar vreau să știți că bețivanul ăsta ne înjura prin toate bodegile pe unde se ducea. El este un mare dinamovist și văd că nu își vede de treabă. Tot îmbârligă suporterii, pe rețelele de socializare, să facă presiune pe Mititelu, iar acesta să îl pună antrenor pe Napoli”.

Iancu a dat replica: „Să vorbești despre președintele clubului Iancu Marcel și antrenorul Nicolo Napoli după un parcurs de 45 de victorii în meciurile oficiale și 9 în meciurile amicale și peste 200 de goluri marcate este o mare greșeală. Suporterii și iubitorii de adevăr după ce vor citi declarația mea și vor reciti afirmațiile făcute-n spațiul public de „Gogoașă” vor trage cu siguranță concluziile proprii”.
Aparent, Mititelu nu se implică în război: „Clubul se disociază de persoanele care atacă foștii colaboratori ai noștri, Nicolo Napoli și Marcel Iancu! Sunt convins că mai devreme ori mai târziu Napoli o să revină ca antrenor la Universitatea!”
În altă ordine de idei, FCU a mai transferat un alt jucător din afară, al treilea pe care nu-l găsește transfermarkt-ul. Se pare că e francez și că-l cheamă Doumbouya Kemoko. El a semnat pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă doi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica