vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un tânăr boxer și-a băgat colegul în spital cu un singur pumn

Doi adolescenți de numai 16 ani, elevi la Colegiul “Constantin Brâncuși” din Craiova, au pornit anul școlar cu stângul. Un conflict spontan izbucnit între cei doi a avut urmări grave. După ce un boxer legitimat la Clubul “Voința”, s-a luat de felul cum e îmbrăcat un coleg de al său, acesta a încercat să riposteze. Doar că nu a mai apucat, că s-a și trezit cu un pumn în față care l-a pus direct la pământ. Victima a ajuns la cabinetul școlar, iar de acolo direct la urgențe. Băiatul a ajuns la spital cu maxilarul rupt, iar ulterior a fost operat pentru a i se reface oasele feței.

Incidentul s-a petrecut pe 11 septembrie, în a doua zi a noului an școlar, chiar în curtea instituției de învățământ. Cazul a ieșit, însă la iveală după ce tatăl copilului a postat un mesaj pe o pagină de socializare. “Marți 11.09.2019, băiatul meu a fost bătut la liceul ‘Constantin Brâncuși’ din Craiova. Agresorul este Luigi Sticlean, boxeur legitimat la Clubul Voința. Acesta i-a rupt maxilarul, l-a desfigurat încât a fost operat pentru a I se reface oasele feței. A fost sesizată poliția. Știm că boxul se practică în ring, nu în școli”, a spus tatăl victimei despre cele întâmplate.

Polițiștii spun că au deschis dosar penal încă de atunci.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cursul zilei de 11 septembrie, polițiștii craioveni au fost sesizați cu privire la faptul că între doi minori de 16 ani, din Craiova, ambii elevi în clasa a X-a, în cadrul unei unități de învățământ din Craiova, ar fi avut loc un conflict spontan. Din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că agresorul ar fi lovit victima cu un singur pumn, acesta din urmă fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat, cu propunerile corespunzătoare, unității de parchet competente” , a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.

Atacul sportivului se pare că a continuat. La două zile după incidentul din incinta școlii, acesta a recurs la amenințări. A mers la spital și și-a avertizat colegul să renunțe la plângerea depusă. Sprijinit de părinți, băiatul a depus o nouă plângere.

În cursul zilei de vineri, persoana vătămată a depus o nouă plângere prin care a sesizat faptul că, joi seara, la spital a avenit agresorul care i-a solicitat să-și retragă plângerea inițială, încercând totodată să-l intimideze. Cu privire la acest eveniment sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, a explicat Cosmin Grădinaru.

 

sursa foto: Facebook – Info Trafic Craiova si Dolj

Politica