duminică, mai 26, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Au pierdut aurul în nisip

CSM Drobeta Turnu Severin a avut 4 sportive pe podiumul de premiere la Campionatul Național de Lupte pe Plajă, însă niciuna dintre medaliile cucerite de secția lui Marin Dobrescu nu a fost de aur.

Desfășurate la Mamaia, Naționalele de Lupte pe Plajă pentru Juniori au adus o medalie de argint și trei de bronz pentru clubul severinean. Astfel, Denisa Breazu (-50 kg) a devenit vicecampioană națională, în timp ce Elena Bușoi (-50 kg), Adina Giura (-60 kg) și Larisa Nițu (+60 kg) au urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere.

„Pe lângă rezultatele bune ale fetelor, am reușit performanța de a ne clasa pe primul loc în ierarhia generală a cluburilor la juniori, după CSA Steaua București”, a spus antrenorul de la clubul severinean, Marin Dobrescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alte două eleve ale sale au obținut medalii, în competiția rezervată cadeților, dar pentru CSM Craiova. Astfel, severineanca Cristina Ungureanu a cucerit argintul, iar Roxana Capezan și-a adjudecat bronzul. Cele două cadete care activează cu dublă legitimare CSM Drobeta Turnu Severin / CSM Craiova au concurat la categoria + 50 kg. Din 2024, Luptele pe Plajă vor fi introduse la Jocurile Olimpice.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica