luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Olteancă amenințată și speriată de iubitul cu 15 ani mai tânăr

O femeie în vârstă de 51 de ani, din Târgu Jiu, a cerut ajutorul polițiștilor din localitate, după ce ar fi fost speriată destul de tare de concubinul ei, cu 15 ani mai tânăr. Olteanca susține că bărbatul ar fi amenințat-o și ar fi intrat, fără drept, în locuința ei.

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie de 51 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, concubinul său, de 36 de ani, din orașul Bumbești Jiu, s-a deplasat la locuința acesteia, situată în Târgu Jiu și a pătruns, fără drept, în interior, provocând mai multe urme de distrugere ușii de acces și a amenințat-o cu acte de violență, de natură a-i provoca o stare de temere”, transmite IPJ Gorj.

În urma cestui incident s-a întocmit un formular de evaluare a riscului, rezultând că nu există un risc iminent, femeii fiindu-i înmânată o cerere pentru emiterea unui ordin de protecție de către instanța de judecată. Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica