sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Instructori auto amedați pentru că nu au respectat restricțiile de trafic

Doi instructori auto din Târgu Jiu au fost amendați de Poliție pentru că nu au respectat restricțiile de circulație impuse acestora.

„În conformitate cu prevederile art. 31 din Regulamentul de aplicare a O.U.G.195/2002, rep., privind activitatea de instruire practică a cursanţilor în vederea prezentării la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, cât și susținerea probei practice a acestui examen, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Gorj au desfășurat activități specifice pentru asigurarea fluenței traficului rutier, în scopul depistării și sancționării instructorilor auto, care desfășoară activități de instruire practică și nu respectă traseele stabilite. Astfel, au fost verificate în trafic 40 de astfel autovehicule, ocazie cu care au fost depistați doi instructori auto care au încălcat restricțiile, intrate în vigoare începând cu data de 27 august a.c.”, arată IPJ Gorj.

Acești au fost amendați cu câte o mie de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Procesul de instruire practică a cursanţilor în vederea prezentării la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, cât şi susţinerea probei practice a acestui examen nu se mai efectuează, din 27 august, pe DE 79 – tronsonul cuprins între localităţile Polatişte (limita cu judeţul Hunedoara) şi Ţânţăreni (limita cu judeţul Dolj), pe DN 67C – tronson Novaci – Rânca şi pe arterele rutiere pe care se execută lucrări care afectează partea carosabilă (reabilitări, modernizări, branşamente etc). În zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri, în intervalele orare 7:30 – 20:00, activitatea de instruire practică şi susţinerea examenului în vederea obţinerii permisului de conducere este interzisă pe tronsoane de pe aproximativ 20 de străzi din municipiul Târgu-Jiu, conform IPJ Gorj.

spot_img
spot_img

Politica