duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

De Sfânta Maria, prins cu marijuana

Un tânăr de 19 ani a fost prins, în minivacanța de Sfânta Maria, de jandarmii mehedințeni cu marijuana. 

Acesta a fost surprins în timp ce deținea o țigaretă confecționată artizanal ce conțineau materie vegetală cu miros înțepător. Ulterior s-a constatat că aceasta face parte  din categoria drogurilor de risc, motiv pentru care, jandarmii au întocmit și înaintat organelor competente, actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii constatate”, a transmis Jandarmeria Mehedinți.

El este acuzat de ,,cumpărare sau deţinere de  droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe de altă parte, în perioada minivacanței de Sfânta Maria, jandarmii mehedințeni au dat amenzi de 2.500 lei celor certați cu legea. 

În perioada 15-19. august a.c., efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți au actionat pentru  asigrarea și menținerea climatului de ordine și siguranță publică, pentru ca manifestările organizate în această perioadă  să se desfăşoare într-un climat optim de normalitate civică. Jandarmii au fost prezenţi  în municipiul Drobeta Turnu Severin  şi pe raza judeţului Mehedinţi și au acționat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. În perioada amintită, jandarmii mehedinţeni au constatat 12  abateri de la normele legale  în vigoare(7 amenzi și 5 avertismente) și au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 2500 lei. Astfel, majoritatea sancţiunilor contravenţionale au fost aplicate conform  prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice,  proferarea de injurii şi expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele amenajate, prostituție și refuz de legitimare”, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de Jandarmeria Mehedinți. 

spot_img
spot_img

Politica