vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU, lanterna roșie din Liga 1!

În acest start de sezon, CSU Craiova pare că și-a propus să bată toate recordurile negative. E ultima în Liga 1 și singura echipă care nu a marcat.

Înaintea meciului cu Sepsi, site-ul oficial al CSU Craiova calcula: „cu o victorie la două goluri Universitatea ar putea trece cel puțin temporar pe primul loc al Ligii I Betano”. Nu a fost victorie la două goluri, ci înfrângere la un gol. Iar echipa olteană este „lanterna roșie” a Ligii 1.

CSU este singura echipă din Liga 1 care nu a marcat măcar o dată în primele două jocuri din campionat, deși a întâlnit formații catalogate drept accesibile, anume Poli Iași și Sepsi, pe care în sezoanele precedente le învinsese în culcare și sculare. Dacă luăm în calcul și Supercupa României, pierdută pe Oblemenco cu CFR Cluj, lipsa de eficacitate a juveților a ajuns la 270 de minute!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă în Supercupă și în jocul cu Poli Iași oltenii și-au creat ceva ocazii, contra lui Sepsi trupa lui Mangia a tras prima și singura oară pe poarta adversă cu un sfert de oră înainte de ultimul fluier. În această vară, deși s-a promis suporterilor că pentru a păstra echilibrul în echipă nu se va vinde vreodată mai mult de un jucător pe stagiune, CSU Craiova i-a transferat pe Băluță, Screciu și Gustavo, fapt care a afectat omogenitatea, dar în special forța ofensivă.

Politica