sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Echipa IPJ Olt s-a mărit

Cinci absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina au fost repartizați pe posturi, luni, de către conducerea IPJ Olt. Ei vor lucra la posturile Vlădila, Dobroteasa, Corbu, Vâlcele şi Gârcov.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că prin dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, cei cinci absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție au fost avansați la gradul profesional de agent de poliție, aceștia venind în sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Aceștia își vor desfășura activitatea în structurile de ordine din cadrul posturilor de poliție comunale Vlădila, Dobroteasa, Corbu, Vâlcele și Gârcov, unde vor executa activități specifice pentru intervenția promptă la evenimente și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt le urează noilor agenți succes în activitatea profesională, putere de muncă, având convingerea că vor soluționa cu operativitate problemele întâmpinate”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica