luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Un doljean a provocat un accident rutier cu 4 autovehicule

Un bărbat din județul Dolj care tranzita județul Mehedinți cu mașina a pătruns pe contrasens și a produs un accident rutier în care au fost implicate 4 autovehicule. Evenimentul a avut loc pe Dealul Stârmina pe DN56 A și din fericire nu s-a soldat cu morți ci cu răniți mai mult sau mai puțin grav. Potrivit ISU Mehedinți, Staţia Vînju Mare şi Detaşamentul Drobeta au intervenit duminică, în jurul orei 13:20, la un accident rutier produs între un autotren şi trei autoturisme pe Dealul Stârmina din Mehedinţi. Accidentul s-a produs pe DN 56 A, pe Dealul Stârmina, fiind implicate un autotren, un microbuz şi două autoturisme.

În urma impactului, patru persoane au necesitat evaluare medicală, o singură victimă fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin cu politraumatisme. Poliţia Rutieră face investigaţii pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul şi cine este vinovat de producerea acestuia.

Din primele cercetări se pare că este vorba de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, având în vedere că în judeţul Mehedinţi ploua neîntrerupt de câteva ore bune. Şoferul unei autoutilitare de 49 de ani, din judeţul Dolj, se deplasa din direcţia Drobeta Turnu Severin – Calafat. Pe Dealul Stârmina nu a adaptat viteza, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un tir. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să i se recolteze probe biologice la spital pentru stabilirea alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica